Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Εταιρεία ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2018 με σκοπό την μεταφορά τουριστών σε διάφορους προορισμούς καθώς κατέχει άδεια ενοικίασης αυτοκινητων με και χωρίς οδηγό. Τον Ιανουάριο του 2020, η Εταιρεία κατέθεσε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και σχετική εγγυητική επιστολή στο Υπουργείο Τουρισμού για την ίδρυση Διαδυκτιακού Τουριστικού Γραφείου.
Η εμπειρία των ιδρυτών στις επαγγελματικές μεταφορές ειναι πάνω απο 20 χρόνια.
Για την τρέχουσα χρονιά εχουμε ηδη κλείσει συμφωνίες για πακέτα τουριστικά και μεταφορές.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ &
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ
ΓΕΝΙΑΣ

ΑΜΕΣΗ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Κύρια επιχειρηματική δραστηριότητα της επιχείρησης αποτελούν οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες περιήγησης VIP ξένων επισκεπτών σε αξιοθέατα και σημεία άξια πολιτιστικού ενδιαφέροντος της Αττικής και όμορων προορισμών.
Οι πελάτες να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες, ανακαλύπτοντας την πλούσια ιστορία και όλους τους κρυμμένους πολιτιστικούς θησαυρούς που κρύβει η πρωτεύουσα, μέσα από την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού που διαρκώς αναπτύσσονται και συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον συνεχώς μεγαλύτερου όγκου τουριστών σε σχέση με το παρελθόν.

H Αθήνα εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί τον τόπο διαμονής και δράσης στον τομέα του τουρισμού. Καθοριστικός παράγοντας για την επιλογή αυτή αποτελεί το γεγονός ότι η πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της πόλης, οι αρχαιολογικοί χώροι, τα μουσεία, οι δυνατότητες των πολλαπλών τουριστικών προϊόντων και εμπειριών που διαθέτει η Αττική καθώς και οι κοντινοί προορισμοί αναβαθμίζουν την πρωτεύουσα σε τουριστικό πόλο έλξης για ολοένα και περισσότερους επισκέπτες από όλο τον κόσμο με αποτέλεσμα η Αθήνα τα τελευταία χρόνια να τείνει να αναδειχθεί ως μοναδικός αυτόνομος προορισμός για όλο το χρόνο. Επιπρόσθετα η σημαντική αύξηση της επιβατικής κίνησης μέσω Αθήνας καταδεικνύει τη σημασία της θέσης της στον διεθνή τουριστικό χάρτη, γεγονός που την καθιστά τον ιδανικό τόπο δραστηριοποίησης και λειτουργίας που θα έχει ως αντικείμενο την μεταφορά υψηλά ιστάμενων προσώπων και θα καλύπτει με τις υπηρεσίες της όλο το λεκανοπέδιο αλλά και κοντινές περιοχές, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες των εκάστοτε πελατών.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

WhatsApp chat
Font Resize