ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Το Greece Transfer σας προσφέρει άνετη μετακίνηση εντός της Αθήνας και του Πειραιά, ενώ ειδικεύεται και σε μεταφορές από και προς αεροδρόμια, λιμάνια, μαρίνες, ξενοδοχεία κ.α. Παράλληλα διοργανώνει εκδρομές σε όλη την Ελλάδα.

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η πόλη της Καλαμπάκας είναι κτισμένη στις ρίζες των βράχων των Μετεώρων και στην αριστερή όχθη του Πηνειού ποταμού. Αποτελεί ορμητήριο για τους επισκέπτες της που επιθυμούν να γνωρίσουν τα μνημεία και τις υπέροχες τοποθεσίες του Ασπροποτάμου, των Χασίων, του Κόζιακα και κυρίως των Μετεώρων.
Η Καλαμπάκα είναι γνωστή σ’ όλη την Ελλάδα και τον κόσμο από τα περίφημα μοναστήρια που είναι κτισμένα στις κορυφές των βράχων των Μετεώρων. Εκατομμύρια επισκέπτες συρρέουν απ’ όλο τον κόσμο κάθε χρόνο για να τα θαυμάσουν και να τα προσκυνήσουν.

ΔΕΛΦΟΙ Ο ΟΜΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ

ΔΕΛΦΟΙ Ο ΟΜΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ

Η πόλη των Δελφών βρίσκεται στη δυτική πλευρά του Παρνασσού χτισμένη σε υψόμετρο 550 μέτρων. Οι Δελφοί, ο «ομφαλός της γης» κατά την αρχαιότητα, μεταφέρθηκαν στη σημερινή τους θέση το 1893 όταν άρχισαν οι αρχαιολογικές ανασκαφές.
Η πόλη των Δελφών είναι το επίκεντρο παγκόσμιου πολιτιστικού ενδιαφέροντος και συγκεντρώνει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. Οι Δελφοί έχουν κατοικηθεί από την προϊστορική εποχή και έχουν μεγάλη ιστορική σημασία που χάνεται στην προϊστορία και τους μύθους των αρχαίων Ελλήνων.

ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΕΡΑ

Στην Δυτική Πελοπόννησο, στην ονομαζόμενη κοιλάδα των θεών, άνθισε το πιο δοξασμένο ιερό της αρχαίας Ελλάδας και η γενέτειρα των πιο σημαντικών αθλητικών γεγονότων, η Αρχαία Ολυμπία.
Η Αρχαία Ολυμπία, η γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων, είναι από τους πλέον γνωστούς προορισμούς στην Ελλάδα και ένα από τα πιο ισχυρά brandname παγκοσμίως. Είναι εύκολα προσβάσιμη από άλλες περιοχές της Ελλάδας. Απέχει λιγότερο από τέσσερεις ώρες από την Αθήνα και μόνο μια ώρα από το λιμάνι της Πάτρας ή το αεροδρόμιο της Καλαμάτας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να επισπευτείτε την Αρχαία Ολυμπία.
Ζήστε μια πρωτόγνωρη εμπειρία σε έναν προσιτό προορισμό.

ΛΕΥΚΑΔΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

ΛΕΥΚΑΔΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

Σίγουρα έχετε δει φωτογραφίες των διάσημων παραλιών της Λευκάδας. Όταν όμως την επισκεφτείτε, θα διαπιστώσετε ότι η αλήθεια της ξεπερνά κάθε φήμη. Το «στεριανό» νησί, εύκολα προσβάσιμο, φιλόξενο, ζωντανό έχει τη συνταγή των τέλειων διακοπών. Το Ιόνιο Πέλαγος αδημονεί να αγκαλιάσει τις εμπειρίες σας από τις βουτιές στη Λευκάδα.

ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ο Βόλος, είναι μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της Θεσσαλίας και η πρωτεύουσα του νομού Μαγνησίας. Μια μεγάλη, δυναμική και σύγχρονη πόλη, που βρέχεται από τον Παγασητικό Κόλπο και σκιάζεται από το πανέμορφο Πήλιο με τα γραφικά του χωριά. Ο Βόλος είναι μια πανέμορφη πόλη με πανάρχαια και πλούσια ιστορία. Τα λιμάνια του Βόλου και του Αγίου Κωνσταντίνου συνδέονται ακτοπλοϊκά με τα νησιά των Σποράδων (Σκιάθος και Σκόπελος).

ΜΥΚΗΝΕΣ ΤΟ ΜΥΘΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΩΝ

ΜΥΚΗΝΕΣ ΤΟ ΜΥΘΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΩΝ

Οι Μυκήνες, είναι ένας από τους σπουδαιότερους και διασημότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας.
‘Hταν το βασίλειο του μυθικού Αγαμέμνονα και θεωρείται το σημαντικότερο και πλουσιότερο ανακτορικό κέντρο της Ύστερης Εποχής του Χαλκού στην Ελλάδα. Οι Μυκήνες απέχουν 140 χλμ. από την Αθήνα και 24 χλμ. από το Ναύπλιο. Το σύγχρονο χωριό των Μυκηνών απέχει 2 χλμ. από τον αρχαιολογικό χώρο

ΚΥΜΗ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΙΚΟΤΕΡΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η Κύμη είναι μια όμορφη κωμόπολη και λιμάνι στα ανατολικά παράλια της Εύβοιας, χτισμένη αμφιθεατρικά σε ένα λόφο που βλέπει στη θάλασσα και προσφέρει πανοραμική θέα στο Αιγαίο πέλαγος. Η Κύμη συχνά αποκαλείται και “το μπαλκόνι στο Αιγαίο”.
Εκτός από λιμάνι που ενώνει την Εύβοια με τη Σκύρο, η Κύμη είναι μια πόλη με ιστορία και πολύ ενδιαφέροντα αξιοθέατα. Έχει ισχυρό ναυτικό παρελθόν και κατά τον 19ο αιώνα είχε αυξημένη οικονομία καθώς ήταν μεγάλο εμπορικό κέντρο.

WhatsApp chat
Font Resize